Szálloda film

A szálloda film előnyei

Az internet világában akik hotelt keresnek, ajánlatok tucatjait böngészik át mielőtt választanának. Nem is olyan régen a hirdetések, csak szöveggel szerepeltek az újságokban, aztán jöttek képpel illusztráltak, amik nélkül ma már elképzelhetetlennek tartanánk az ajánlatokat. A jövő újabb ilyen mértékű fejlődési lehetősége: a videós szálláshely hirdetések, ahol az érdeklődő nem csak látja – mint a képek esetében – a szobákat, hanem érzi, milyen lenne bennük sétálni, átlátja a terek kapcsolódását, átérzi a környék atmoszféráját,a helyi gasztronómiai különlegességeket vagyis érzelmi kapcsolódás alakul ki benne a hely felé. Egy kisfilmen keresztül rengeteg részletet mutathat be, megadva a lehetőséget a nézőnek hogy észre vegye azt ami az ő számára fontos.  Ez hatalmas lehetőség, és előny az Ön számára a konkurenciával szemben, hiszen az érdeklődő online azt a helyet fogja választani, amit már ismer, és ahol nem tart attól, hogy zsákbamacskára költi a pénzét.

Ön szeretne az lenni aki kitűnik a versenytársai közül? Kérje kedvező árajánlatunkat a profi szálloda filmes csomagunkra!

0

-szer vásárolnak szívesebben azok az online vásárlók akik láttak bemutató videót a termékről mint azok akik nem. (Brightcove)

0

-szor tölt több időt egy átlagos felhasználó egy olyan weblapon ahol van videó, mint ahol nincs (Nonprofit Hub)

0

-szer szívesebben néz meg termékbemutató videót egy átlagember, mint olvas a termékről. (Animoto)

0

százalékkal jobban emlékeznek a nézők olyan információkra amit videóban láttak, mint amit olvastak. (Insivia)

Szálloda film referenciáink

Ajánlatkérés

A hello@film4pro.com e-mail címen is felveheti velünk a kapcsolatot!